Vsak dan se srečujemo s podjetji in posamezniki, ki iščejo oblikovalce in razvijalce spletnih strani in med vsemi temi pogovori smo opazili, da večina ljudi ne zna ali preprosto pozabi zastaviti vprašanja, ki so za njih najbolj pomembna. Srečanje z oblikovalcem oz. razvijalcem spletne strani je neke vrste razgovora. Morate se prepričati, da svoje delo opravljajo legitimno in dobiti občutek osebnosti in kulture podjetja. Spodaj si lahko ogledate najbolj pogosta vprašanja o izdelavi spletne strani.

Morate spoznati njihov pristop do vaših unikatnih izzivov,
katere vam predstavlja vaš projekt!

Tu je naših 5 odgovorov na vprašanja o izdelavi spletne strani:

1. Kakšen je vaš pristop k uporabnosti/funkcionalnosti?
Verjamemo v “k uporabniku usmerjeno načrtovanje” in če le lahko, izvajamo testiranje uporabnosti/funkcionalnosti spletne strani. Lahko bi se reklo, da smo odvetniki vaših potencialnih obiskovalcev in skušamo braniti njihove interese z konkretnimi dokazi in raziskavami, ter jim poskušamo omogočiti kar najbolj enostavno in pregledno navigiranje po vaši spletni strani.

2. Lahko pokažete nekaj referenc s podobnimi cilji?
Do danes se lahko pohvalimo že več kot s 500 referencami. Nekaj novejših si lahko ogledate s klikom na povezavo: https://touchstudio.si/reference/

3. Smem spoznati ekipo?
Seveda. Celotna ekipa dela na enem mestu, skupaj in vzajemno. Najdete nas na Tržaški cesti 2 v Ljubljani. Za obisk se lahko predhodno naročite na telefonsko številko 031 396 041.

4. Kako je z naknadnimi spremembami?
Ponudimo vam tudi  urejevalnik vsebine, tako da ne boste vezani na nas ali katerega koli drugega spletnega programerja, ko boste želeli spreminjati besedilo, vstavljati prispevke in ostale spremembe, na vaši novi spletni strani. Vsem našim strankam seveda nudimo tudi 24 urno podporo, v kolikor boste imeli težave z upravljanjem vaše spletne strani.

5. Kako bom seznanjen z rezultati?
Omogočili vam bomo enostavno sledenje, ki vam omogoča enostaven pregled nad bounce rate-om, številom edinstvenih obiskovalcev, ogledov strani, čas in trajanje obiskov, vhodnih povezav, uvrstitve v iskalniku, konverzijo in še mnogo več.

POVZETEK:
Bodite pozorni na reference.
Vprašajte po ceni in DROBNEMU TISKU (katerega pri nas ne boste našli).
Pozanimajte se tudi glede gostovanja in domene.

Vabimo vas, da si ogledate tudi naše reference, cenik storitev in vodnik spletnih strani.

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!