Ko se odločate za spletno prodajo pogajanju enostavno ne smete dati prednost. Prepričajte se, da ste izbrali pravo programsko opremo, s katero boste lahko dosegli vaše poslovne cilje, ne glede na to kako veliki ali majhni so. Ena najboljših rešitev za spletno prodajo je platforma OPENCART. Kaj vam omogoča spletna trgovina Opencart?

Enostavna namestitev
Najpogostejši razlog zakaj se večina odloča za Opencart je njihova enostavna platforma urejanja vsebine. V primerjavi z ostalimi platformami za spletne trgovine, Opencart zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo: tako za prodajalca, kot tudi kupca.

Brez potrebe tehničnega znanja
Lastniki spletnih trgovin se morajo osredotočiti na prodajo in ne na delovanje urejevalnika vsebine, ki ga uporabljajo pri upravljanju spletne trgovine. S spletno trgovino Opencart lahko enostavno upravljate, saj omogoča spreminjanje in dodajanje infromacij v spletno trgovino tudi tistim, ki nimajo tehničnega znanja o izdelavi spletnihstrani. Spletna trgovina je super enostvana in večina zna z njo upravljati z malo ali celo nič pomoči.

Popolna kontrola
Kot lastnik spletne trgovine morate imeti fleksibilnost in nadzor nad vašo e-trgovino. Opencart platforma vam ponuja veliko različnih funkcionalnosti in pripomočkov, ki bodo poskrbeli za uspešnost vaše spletne trgovine.

Prihranite svoj čas in denar
Opencart spletna trgovina je preprosta za uporabo in upravljanje, kar vam bo zagotovo prihranilo čas. Zavedamo se, da prihranjen denar ob izdelavi spletne strani, lahko investirate v druge vire povečanja zaslužka in s tem povezanega poslovnega uspeha, zato vam izdelavo unikatne odzivne in kakovostne spletne trgovine nudimo za samo 299,00€, poleg tega pa vam 1 mesec gostovanja podarimo zastonj!

Spletna trgovina OpenCart vam ponuja krasen obseg služnosti, ki bodo vaši spletni trgovini dali konkurenčno prednost:

 • podpira neomejeno število izdelkov, kategorij, strank in transakcij
 • podpira več jezikov in valut
 • podpira upravljanje večih trgovin preko enega administratorskega vmesnika (1 nadzorna plošča)
 • podpira različne davčne stopnje na globalni ravni
 • nudi tri vrste poročil: poročilo o prodaji (celotni znesek prodaje na dan, teden, mesec…); število ogledov izdelkov (seznam artiklov, ki so med strankami najbolj priljubljeni)…
 • kupljeni proizvodi (izdelki, ki se najbolje prodajajo)
 • platforma omogoča, da nastavite različne skupine kupcev (npr. privzeto, maloprodaja ali veleprodaja) in določite različne cene za vsakega od njih
 • omogoča različne vrste plačil, kot so PayPal, Moneybookers, kreditne kartice, točke…
 • OpenCart je iskalniku prijazen, saj lahko optimizirate OpenCart spletno trgovino in tako povečate poslovno uspešnost
 • OpenCart omogoča tudi samodejno nastavljanje velikosti slike (optimizacija in prilagoditev)
 • Nudimo vam tudi brezplačno doživljenjsko podporo in posodobitve

 

Vam je bil članek v pomoč? Delite ga z ostalimi… Potrebujete dodatno pomoč? Ostale vodnike po nastavitvah si lahko ogledate tukaj.

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!