• Spletna trgovina Opencart

DODATNE REŠITVE

Poleg spodaj naštetih dodatnih rešitev nudimo tudi rešitve po meri.

Spodaj predstavljamo pogoste dodatne rešitve.

Raziskava je pokazala, da kupce največkrat zmoti vsebina posameznega koraka. Modul hitra blagajna omogoča enostavno zaključevanje nakupa v enem samem koraku.

Hitra blagajna - Spletna trgovina Opencart

Modul z asamodejno prikazovanje predlogov, kadar kupec v iskalno polje začne vpisovati iskani artikel. Z vpisovanjem celega naziva izdelka se temu primerno oža izbor v spustnem meniju.

auto search complete

Integriran CMS sistem za pisanje, objavljanje in upravljanje novičk ali druge spletne vsebine, kot je npr. opis dodatnih storitev, ločene podstrani hčerinskega podjetja ipd.

upravljanjeznovicami-blogopencart

Ko gre obiskovalec z miško skozi sliko izdelka se pojavi gumb z napisom “Hitri pogled”. Ob kliku na ta gumb se odpre pojavno okno z osnovnimi podatki izdelka. Tako si potencialni kupec lahko izdelek ogleda brez, da bi zapustil stran.

Popularen modul, ki poleg avtomastkih značk NOVO in ZNIŽANO omogoča unikatno barvno označevanje izdelkov. Brez spreminjanja slike izdelka lahko v administraciji enostavno uporavljate s prikazovanjem oznak za posamezni izdelek. Nudimo vam dve rešitvi

  • Osnovno, ki omogoča avtomatski prikaz nalepk za novo dodane izdelke oz. izdelke v akciji.
  • Po meri, ki vam omogoča popoln nadzor nad nalepkami in jih lahko v neomejenem številu v administraciji ustvarite sami. določate lahko barvo, besedilo in pozicijo nalepke.

nalepke izdelka, oznake, značke

Za tiste, ki imate veliko izdelkov in iz tega razloga potrebujete dodatno kategorizacijo izdelkov, vam na strani nadrejenih kategorij ponujamo možnost predoglednih sličic podkategorij, ki so veliko bolj privlačne kot enostaven seznam.

predogledne sličice kategorij

Na strani izdelka lahko potencialnim kupcem omogočite enostavno premikanje po izdelkih naprej in nazaj.

naslednji izdelek

Nimate vseh izdelkov na zalogi? Nič hudega! Gumb “V košarico” sedaj lahko zamenjate z “Pošlji povpraševanje”.

Modul stranki omogoča hiter in enostaven kontakt, katerega lahko izkoristi za vprašanje o izdelku, ki si ga trenutno ogleduje.

vprasajtenas

Poleg zavihka opisa in mnenj sedaj lahko dodajate nove zavihke na strani izdelka. Ustvarite lahko neomejeno število zavihkov in jih določite posameznim izdelkom.

zavihek po meri - Spletna trgovina Opencart

Modul za zamenjavo privzetega menija kategorij. Omogoča dodajanje povezav po meri, HTML oblikovanje podmenijev, uporabo dodatnih barvnih značk za menijske postavke.

Prilagojen meni

Več kot 12 milijonov ljudi in podjetij po vsem svetu uporablja MailChimp. Z integracijo Mailchimp modula omogočite sinhronizacijo med vašo Opencart trgovino in Mailchimp funkcijami, ki vam omogočajo pošiljanje tržnih e-poštnih sporočil, samodejnih sporočil in ciljnih oglaševalskih akcij.

Obvestilo na strani košarice in blagajne kolikšen znesek je še potreben da stranka lahko uveljavlja brezplačno poštnino.

Znesek do brezplačne dostave - Spletna trgovina Opencart

Spletna trgovina Opencart ima sicer možnost standardne Google analitike. Mi pa vam ponujamo možnost napredne Google Analitike, ki omogoča sledenje konverzijam, prihodku, vračilom, uspešnosti izdelkov/prodaje, razmerje med dodajanjem v košarico in ogledi, povprečno ceno, edinstvene nakupe in še mnogo več.

google analitika e-trgovina

HOTJAR modul omogoča razumevanje, kaj uporabniki želijo, se obnašajo in kako komunicirajo z vašim spletnim mestom. Dobite vpogled v gibanje uporabnikove miške: kaj klikne, kaj pogleda in kako se pomika po strani.  Tako lahko ugotovite vse težave z uporabnostjo, tako da gledate posnetke dejanskih obiskovalcev na vašem spletnem mestu.

HTML modul za prikazovanje obvestil v glavi trgovine. Tovrstna obvestila se najpogosteje uporabljajo za izredne dogodke, spremenjen delovni čas, čas dopusta ali posebnih akcij.

Modula za prikazovanje pogosto zastavljenih vprašanj, katere lahko določate v administraciji.

Napredni vrtiljak slik, ki poleg dodajanja slik omogoča tudi dodajanje besedila in povezav. Usvarite lahko tudi animirane oglasne pasice.

Zasebnost uporabnika je zaščitena z zakonom, zato moramo na tovrstne piškotke biti toliko bolj pozorni. Največkrat je uporabnika potrebno opozoriti na piškotke, ki nastajajo zaradi vtičnikov družbenih medijev, video vtičniki in orodij za analizo obiska. Brez uporabnikovega privoljenja lahko namestimo le tiste piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani, vendar moramo njihov namen jasno opisati v pravnem obvestilu.

obvestilo o piškotkih

V ceni izdelave spletne trgovine na ključ je vključen tudi vnos izdelkov, kategorij, opcij, podstrani, in ostale spletne vsebine. Vaša nova spletna trgovina Opencart je lahko izdelana na ključ! To pomeni predajo spletne trgovine v stanju, ki omogoča takojšnjo prodajo vaših izdelkov, brez dodatnih sprememb ali nastavitev.