Tokrat vam predstavljamo nekaj česar zagotovo še niste zasledili. Vsi želimo biti v koraku s tehnologijo, zato vam danes predstavljamo nov revolucionaren koncept prenosnega računalnika (laptopa) z ukrivljenim zaslonom.

Ko smo zasledili ta neverjeten koncept z prekrasno ukrivljenim zaslonom nas je navdušenje popeljalo še korak dlje. Ob prvem pogledu da prenosnik malenkost spominja na Alienware ali pa ASUS ROG napravo. Vendar presenečeni boste, ko vam odkrijemo, da gre pravzaprav za Samsung.

Koncept je zasnoval oblikovalec Metti in prihaja s specialno ukrivljenim 4K zaslonom. Samsung Ativ 4K je res izgleda kot super stroj med prenosniki, vendar smo vseeno mnenja, da je ločljivost zaslona malce pretiravana. Razen seveda, če z njim ne mislite ustvarjati in urejati 4K video datotek. Naprava je super tenka in ima en ali dva HDMI izhoda, precej majhen touchpad in modro osvetlitev tipkovnice.

Samsung Ativ 4K ima minimalističen okvir in eno ogromno pomanjkljivost, ki smo je uspeli opaziti. Kako se bo prenosnik zaprl, če je ukrivljen? Če je celotna naprava ukrivljena, jo je potem težje prenašati naokoli. Razen, če ima nek poseben kovček… govorimo o kovčku, ne o ovitku. Kar pa ni precej verjetno.

Nas pa zanima, če krivulja postane ravna premica, kot je to mogoče pri upogljivih Samsung TV sprejemnikih?…

Kakšno je vaše mnenje? Bi si želeli imeti ukrivljen prenosnik? Vabimo vas, da vaš komentar objavite na našem Facebook profilu :=)

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!