Če si želite spletno stran, na kateri boste brez težav sami dodajali vsebine, potem je potrebno poskrbeti za izdelavo strani, ki vam to omogočajo. Marsikateri ponudnik izvedbe, ki vam bo spletno stran izdelal po smešno nizki ceni, vam tega ne bo ponudil. Takšni izvajalci namreč računajo na to, da boste ob potrebi po spremembah poklicali njih. Seveda pa to za njih pomeni dodatno delo in za vas dodaten strošek. Stran, ki vam ne omogoča samostojno urejanje spletnih strani, je torej zgrešena. Raje za izdelavo plačajte nekaj več in si zagotovite dostop do CMS, torej do sistema za urejanje. Prednosti samostojnega urejanja namreč niso zanemarljive.

Torej, kakšne so prednosti samostojnega urejanja spletnih strani?

Bistveno je vsekakor to, da lahko na stran kadar koli dodate novo objavo. Ta objava se lahko nanaša na vaše izdelke ali storitve, lahko pa skrbi za to, da je stran bolj zanimiva. Hkrati lahko urejate slikovni material, dodajate video posnetke, ustvarjate povezave in si tako zagotovite čim boljši optimizacijo. Urejate lahko oglase, se povezujete z drugimi spletnimi stranmi, spreminjate kontaktne obrazce, dodajate nagradne igre in opozarjate na akcije… Izdelava spletnih strani s samostojnim urejanjem vsebine vam torej omogoča, da imate nad vsebinskim delom svoje strani popoln nadzor, torej se brez težav prilagajate uporabnikom in rasti ter usmeritvam svojega podjetja.

Sistem za urejanje vsebin oziroma »content management« vam je lahko na voljo tako v angleškem kot tudi v slovenskem jeziku – kakor vam bolj ustreza. To je ena pomembnih prednosti samostojnega urejanja.

Kako dolgo traja uvajanje?

Če imate vsaj nekaj smisla za splet, potem se boste administracije spletne strani naučili izjemno hitro. Podjetje, ki vam bo spletno stran izdelalo, naj vam v paketu ponudi tudi uvajanje pri uporabi CMS, ob katerem si zabeležite vse glavne točke. Pol ure ali ura povsem zadostuje, da obvladate vse tisto, kar je nujno potrebno. In, ko boste že imeli nekaj izkušenj, se boste lotili tudi bolj zahtevnih stvari in tako zadovoljno ugotovili, da je vaša spletna stran lahko vedno prav takšna, kot si želite.

Ste vedeli, da je vsebina spletne strani najpomembnejša, vendar pogosto podcenjena?

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!