druzbenaomrezja

Dejstvo je, da družbena omrežja nekaterim služijo ko zabava in nadomestilo osebnega druženja, drugi so orientirani na poslovne namene in k iskanju novih poslovnih priložnosti. Iskanje potencialnih strank preko družbenih omrežij je danes postala en glavnih načinov, kako poskrbeti za boljšo prepoznavnost podjetja. Dejstvo je, da so Facebook, Twitter, Youtube in podobna družbena omrežja glavna stičišča tako mlade, kot tudi starejše generacije, ki pa obenem predstavljajo veliko skupnost potencialnih strank.

Torej, družbena omrežja nam ponujajo velike prednosti – na nas je, da jih izkoristimo. S pomočjo že obstoječe mreže, je veliko laže privabiti nove poslovne partnerje in pridobiti nove kontakte.

Ste že razmislili na kakšen način se boste predstavili na družbenih omrežjih? Ne glede na vaš odgovor, vam bomo z veseljem pomagali pri izdelavi vašega profila na katerem koli družbenem omrežju…

Tekmovati s svojimi oboževalci ali strankami je odličen način povečanja vaše tržne kampanje. Vendar pa je izbira pravega družbenega omrežja zavajajoča, saj je treba razmisliti o večjem številu dejavnikov; vnosni mehanizem, nagrada, doseg, ciljno občinstvo…


Vsaka platforma (družbeno omrežje) ima svoje prednosti in slabosti, zato smo pripravili hitri vodnik, ki vam pomaga izbrati najboljšo možnost za vaše podjetje:

Izdelava Facebook profila

Facebook – Primeren za fotografije, video, besedila, nagradne igre, ankete in kvize.

Ste izdelali kakovostno in informativno spletno stran? Potem je čas, da se kvalitetno predstavite tudi na Facebooku, saj je največja socialna platforma oz. družbeno omrežje… Če za to nimate časa, volje ali znanja bomo mi poskrbeli za vaš Facebook profil, prilagodili navigacijo znotraj Facebook’ove strani vašim potrebam in jih uskladili z grafično podobo vašega podjetja.

Za vas bomo pripravili Facebook aplikacije (programske rešitve, ki se integrirajo znotraj vašega Facebook profila). Možnosti so neomejene, a namen vsega je pritegniti in zadržati uporabnike, zagotoviti zanimive možnosti in ponuditi dodatne vrednosti in storitve. To so lahko nagradne igre, zanimive raziskave, zbiranje kuponov za dodatne popuste – skratka vse, kar vam pade na misel se lahko namesti v vaš Facebook profil. Vi bodite kreativni – mi pa vam bomo pomagali realizirati vašo idejo.

Izdelava FB profila – cenik>>

twitter

Twitter – Primeren za kratka besedila, nagradne igre in hitra obveščanja.

Twitter je družbeno omrežje za hitro poročanje in branje o zanimivih stvari na 140 znakih, ki se imenujejo Twitterji. Twitter je postal izjemno priljubljen med vsemi ljubitelji družbenih omrežij, zlasti poslovnih ljudi, prav zaradi sposobnosti hitre in kratke komunikacije, izmenjavo pomembnih informacij s svojimi follow-erji (oz. tistimi, ki jih spremljajo v omrežju).

Torej, če niste zagovornik pisanja in želite hitro in preprosto obvestiti svoje spremljevalce o dejavnostih, dogodkih in zanimivostih bomo v vašem imenu odprli Twitter profil in ga prilagodili celostni grafični podobi vašega podjetja.

Izdelava tweeter profila – cenik>>

google-Google+ – Primeren za selektivno deljenje informacij, videokonference in RSS novice

Google se je, kljub razvoju vodilnega spletnega brskalnika, odločil uporabnikom interneta ponuditi še več, zato so v svojem okrilju nedavno razvili tako imenovani Google Plus, ki naj bi bil vsaj korak pred Facebook-om. Pravijo namreč:

“Facebook je družabno omrežje medtem ko smo Google+ razvili z namenom družbenega spleta oziroma kot sinonim za vse kar počnemo na spletu”
(Google)

V okviru tega nam ponujajo številne novosti kot so: Google Circles – za selektivno deljenje informacij, Google Sparks – moderna mešanica Google iskalnika, Twitterja, Facebook zida in RSS novic, Google Hangouts – spletno mesto za srečevanje s prijatelji  z možnostjo videokonference,… Ne nazadnje ponuja tudi mobilno komponento, ki deluje v navezi z Androidom. Torej z vsem tem lahko upravljate tudi preko pametnih mobilnih telefonov. Ne veste kje začeti?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo prehiteti vašo konkurenco že danes!