storitvePoleg naše primarne storitve izdelave spletnih strani vam nudimo tudi druge storitve. Nekaj vam jih predstavljamo spodaj:

Programske rešitve izdelave spletnih strani

Programske rešitve so področje, na katerem je potrebno znanje, strokovnost, kakovost in sistematičnost iz preprostega razloga, saj mora biti vsaka aplikacija funkcionalna, logična in preprosta za uporabo končnega uporabnika – stranke. Zavedamo se dejstva, da povprečnega uporabnika programske opreme ne bi smeli mučiti z zgodbo “o tem, kako stvar deluje”, vendar mu je namesto tega treba zagotoviti rešitev, in mu uporabnost tudi pokazati.

To se jasno odraža v našem načinu spletnega programiranja, s katerim ustvarjamo podatkovne baze, izdelujemo programske aplikacije za izdajo dovoljenja za dostop do objektov in vam olajšujemo upravljanje poslovanja. Za manj zahtevne uporabnike izdelamo tudi uporabniške datoteke za preprosto delovanje na poslovnem področju.

MULTIMEDIJSKE PREDSTAVITVE

Lahko bi rekli, da danes brez multimedijske predstavitve skoraj ne gre. Na skoraj vsaki spletni strani zasledimo bannerje, sestanki se vodijo s pomočjo DVD-jev, nekje so celo že preklopili na Blu-Ray, vizitke in katalogi v digitalni obliki, pa obasni newsletter-ji ki nas presenetijo v e-poštnem predalu. Pa saj ni čudno, saj sta osnova take predstavitve enostavna uporabnost in privlačno posredovanje informacij.

CD/DVD/BlueRay Predstavitve

Odprto omrežje vam omogoča, da predstavite svoje poslovanje na sodoben način, s pomočjo interaktivnih CD/DVD/Blue-Ray predstavitev. Interaktivne predstavitve so mešanica zvoka, slike, video, animacije, risbe in besedila. Prednosti take predstavitve je visoka učinkovitost multimedijskih vsebin, s katero si lahko zagotovite različne ugodnosti promoviranja ali pa jih uporabite v izobraževalne namene. Promocijski digitalni mediji so odlični za predstavitev različnih turističnih destinacij, mesta ali občine, in za različne predstavitve v kulturi in gospodarstvu. Takšna interaktivni medij se nenazadnje lahko uporabi tudi kot darilo. Priporočamo jih vsem tistim podjetjem, ki sodelujejo na sejmih; tako boste obiskovalcem, ki se zanimajo za vaše izdelke ali storitve, posredujete nekaj, kar bo zagotovo pregledali, za razliko od raznih letakov, kateri prav hitro končajo v košu za smeti.

Mednarodno poslovanje in oglaševanje na tujih trgih

Mednarodno oglaševanje smatramo za sodelovanje, kjer našim partnerjem pomagamo razviti prodajne mreže na tujem trgu. S sodelovanjem z gospodarskimi zbornicami iz številnih držav, vam pomagamo najti mesto tam, kjer vas vaše potencialne stranke najbolj pričakujejo. Z razvojem mednarodne trgovine je vedno večjo vlogo dobivalo tudi trgovinsko zastopanje kot ena od oblik mednarodnega poslovanja. Danes je zastopstvo ena izmed najbolj pogosto uporabljenih oblik neposrednega nastopanja podjetij na tujih trgih.

Ponujamo vam širok izbor mednarodnega in multikulturnega oglaševanja s poudarkom na integriranem oglaševanju. Sodelujemo s številnimi organizacijami po celem svetu in dvainštiridesetimi posamezniki iz več kot desetih držav. Naša misija v mednarodnem oglaševanju je spodbujanje ključne vloge in prednosti oglaševanja in nanj gledamo kot na življensko moč v ozadju celega zdravega gospodarstva. Prizadevamo si zagotoviti položaj na različnih forumih in sodelovanje v razpravah tržno komunikacijskih novostih.

V namen mednarodnega poslovanja sedaj pripravljamo čisto novo spletno stran, ki bo našim strankam omogočila direkten dostop do tekočih informacij.

Oblikovanje, prevajanje in lektoriranje besedil

Ker kvaliteta besedila vpliva na poslovno sodelovanje oz. bolje rečeno mnenje vaših potencialnih strank, smo za vse tiste, ki svoj dragoceni čas želite nameniti drugim rečem, pripravili ugodno ponudbo oblikovanja, pretipkavanja, prevajanja in lektoriranja besedil. Sodelujemo z natančnimi, hitrimi in zanesljivimi poligloti, ki imajo dolgoletne izkušnje na vseh omenjenih področjih. Večina naših prevajalcev je maternih govorcev tujih jezikov, kar nedvomno prispeva k odličnemu končnemu izdelku. Tovrstne storitve se obračunavajo na podlagi preštetih znakov brez presledkov.