Z razširitvijo Order Totals (Seštevki pri naročilu) lahko upravljate v Extensions (Razširitve) > Order Totals (Seštevki pri naročilu). Order totals (Seštevki pri naročilu) so stroški, ki so dodani na skupni znesek naročila v spletni trgovini. Spodaj navedene razširitve za order total (Seštevki pri naročilu) so privzeto vključene v OpenCart spletno trgovino.

Order totals (Seštevki pri naročilu)

order-totals-sestevki-pri-naročilu-touchstudio-izdelava-spletnih-strani

Na sliki zgoraj lahko vidimo, da so omogočeni: Coupon (Kupon), Store Credit (Dobropis), Reward Points (Nagradne točke), Shipping (Dostava), Sub-Total (Znesek brez DDV), Total (Skupni znesek), in Gift Vouchers (Darilni boni). Ti order totals bodo vključeni v Checkout (Na blagajno) sekciji. Če želite onemogočiti katero od naštetih razširitev, kliknite na Edit (Uredi) oziroma, če želite odstraniti razširitev pa kliknite na Uninstall (Odstrani).

Kupon (Coupon)

Kupone lahko aktivirate na strani Order totals (Seštevki pri naročilu). Kliknite na “Status” (Status) in nato na gumb “Enable” (Omogoči). Moduli se bodo prikazovali glede na nastavljen vrstni red.

Dobropis (Store credit)

S to razširitvijo lahko v vašo spletno trgovino dodate tudi dobropis. Nastavite lahko tudi satus in vrstni red prikazovanja razširitve “Na blagajno”.

Manipulativni stroški (Handling Fee)

Če želite k naročilom vključiti tudi manipulativne stroške, kliknite na “Uredi” in nastavite:

  • Order Total (Znesek naročila)
  • Fee (Provizija)
  • Tax Class (Vrsta davka)
  • Status (Status)
  • Sort order (Vrstni red)

handling-fee-opencart-touchstudio-izdelava-spletnih-strani

Strošek obdelave za majhno naročilo (Low order fee)

Pri naročilih z majhnimi zneski lahko zaračunavate tudi stroške manipulacije. Da bi jih nastavili, boste morali vnesti sledeče informacije:

  • Order Total (Znesek naročila)
  • Fee (Provizija)
  • Tax Class (Vrsta davka)
  • Status (Status)
  • Sort order (Vrstni red)

Nagradne točke (Reward Points)

Vašim kupcem lahko ob vsakem nakupu podeljujete tudi nagradne točke, ki jih omogočite pod “Status” in vnesete vrstni red (Sorting order).

Dostava (Shipping)

Stroški dostave se lahko samodejno ocenijo s Shipping Estimator (Predviden strošek dostave). Kar pride prav predvsem pri naročilih iz tujine, ko je potrebno oceniti stroške dostave. Seveda ga lahko tudi izklopite in stroške dostave nastavite ročno.

dostava-opencart-touchstudio-izdelava-spletnih-strani

Znesek brez DDV (Sub-Total)

Tukaj lahko nastavite status in vrstni red davkov.

Skupni znesek (Total)

Enako kot za Sub-Total (Znesek brez DDV), lahko tudi tukaj nastavite vrstni red oziroma vklapljate in izklapljate razširitev.

Darilni bon (Gift Voucher)

Izbirate lahko status in vrstni red prikaza na blagajni, za možnost “Darilni boni”.

Slika spodaj prikazuje košarico, ki ima vklopljene in nastavljene nekatere specifične razširitve in sicer: Coupon (Kupon), Gift Voucher (Darilni bon), Shipping (Dostava), Sub-Total (Znesek brez DDV) in Total (Skupni znesek).

 

Vam je bil članek v pomoč? Delite ga z ostalimi… Potrebujete dodatno pomoč? Ostale vodnike po nastavitvah si lahko ogledate tukaj. Nudimo vam tudi izdelavo spletne trgovine za samo 399 EUR.

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!