Spletna stran prilagojena pametnim mobilnikom in tabličnim računalnikom (responsive web design, tudi odzivni dizajn) predstavlja poseben dizajn spletne strani. Tak, ki omogoča optimizirano prikazovanje, enostavno uporabo, branje in navigiranje preko spletne strani, ki bo drugače prikazana na različnih napravah. Pravzaprav gre za tehniko, ki nam omogoča brskanje po spletni strani na napravah z različno resolucijo. Prilagoditev spletnih strani je danes pomembnejša, kot si morda predstavljate. Večina uporabnikov danes do interneta dostopa preko mobilnega telefona. Zakaj bi torej zaradi ene informacije izgubljali čas z iskanjem po neodzivnih spletnih straneh?

Odzivni ali responsive spletni dizajn postaja vse bolj pomemben saj promet preko mobilnikov sedaj šteje več kot polovico internetnega prometa. Ta trend je tako razširjen, da je celo Google začel z izboljšavo ocen tistim spletnim stranem, ki so prijazne mobilnim napravam, v kolikor je poizvedovanje bilo opravljeno preko mobilnika, to pa ima nek kontra učinek z kaznovanjem spletnih mest, ki niso “mobile friendly”.

Odzivne spletne strani

Odzivne spletne strani

Izdelava odzivne spletne strani: PREDNOSTI

Prihodnost neprepustnosti. Responsive spletne strani se odlično odzivajo na številnih obstoječih napravah na trgu.

Boljša, hitrejša, pametnejša uporabniška izkušnja. Z optimizacijo vaše spletne strani boste obiskovalcem olajšali življenje in izkušnjo ne glede na to, kaj je razlog za njegov obisk vaše spletne strani. Srečnejše stranke pomenijo srečnejše podjetje.

Stroškovno učinkovit. Spletne strani, prilagojene pametnim telefonom in tabličnim računalnikom se sicer odzivajo za odtenek počasneje, vendar pa zdržijo dlje časa in tak enoten pristop pomeni upravljanje, podporo in nadgradnjo v enem samem enostavnem koraku. To pa nam prihrani čas in denar.

SEO optimiziran. Ločena optimizacija za iskalnike (SEO) za mobilne in navadne spletne strani je izredno težka in povrh vsega ne prinaša odličnih rezultatov rezultate. Google kot boj proti tem težavam zato dejansko priporoča odziven pristop in konsolidiran pregled rezultatov seveda pomeni več pozornosti.

Izboljšana stopnja konverzije. Optimizirana in dosledno izdelana spletna stran, ne glede na to preko katere platforme se do nje prihaja, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, ki v končni fazi poskrbi za to, da se bodo raje odločili za sodelovanje z vami, kot pa z nekom drugim.

Ker si danes ne moremo več privoščiti neodzivne spletne strani, to pri nas ni več izbira. Čisto vsaka spletna stran, ki jo izdelamo je prilagojena mobilnim napravam. Cena pa je še vedno nespremenjena! Izdelava poceni spletnih strani pri nas ne vpliva na njihovo kakovost ali odzivnost.

Vabimo vas, da si ogledate tudi naše reference, cenik storitev in vodnik spletnih strani.

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!