Spoznajmo se

Veseli bomo vašega kontakta.

  Vaše ime*

  Vaša e-pošta*

  Kam naj vas pokličemo?

  Kakšne so vaše želje?

  Povežite se z nami

  Na družbenih omrežjih smo prisotni, a svoj čas večino časa posvečamo novim projektom 🙂

  Pokličite nas

  031 396 041

  Pišite nam

  info@touchstudio.si

  Na kratko o nas

  Smo majhno, vendar hitro rastoče podjetje z veliko strastjo po vseh nenavadnih rečeh. Med dolgoletnim iskanjem edinega navdiha, ki bi obrodil sadove naših življenjskih izkušenj, smo izostrili željo po tem, da bi še tako preprosto grafično oblikovanje in izdelavo spletnih strani spremenili v edinstveno delo. Sprijaznili smo se z dejstvom, da je edina nespremenljiva stvar nespremenljivost. Zato smo ponosni, kadar nam stranke dajo na znanje, da nimamo določenega stila, temveč stil, ki se neprestano spreminja.

  Potovanja po celem svetu so nas vodila k nekajletnem nabiranju izkušenj in hkrati k vzdrževanju zdravega ravnovesja med funkcionalnostjo in vizualnim vplivom našega dela.

  Mednarodno sodelovanje z velikimi podjetji nam je omogočilo, da smo se aktivno naučili veliko tujih jezikov in si pridobili poštene in zanesljive partnerje, katerim še dandanes prav radi priskočimo na pomoč. Ko smo prišli do zaključka, da je naša sposobnost “močnejša, kot kadarkoli prej”, smo uradno registrirali podjetje in s tem še bolj sprožili našo ustvarjalnost.

  Zaupajo nam

  O naši zanesljivosti in kvaliteti opravljenih storitev pričajo številne stranke. Naše reference se razprostirajo od Italije, mimo Slovenije, čez Hrvaško in Srbijo, vse do Turčije.