031 396 041
info@touchstudio.si
POVPRAŠEVANJE

Smo majhno, vendar hitro rastoče podjetje z veliko strastjo po vseh nenavadnih rečeh. Med dolgoletnim iskanjem edinega navdiha, ki bi obrodil sadove naših življenjskih izkušenj, smo izostrili željo po tem, da bi še tako preprosto grafično oblikovanje in izdelavo spletnih strani spremenili v edinstveno delo. Sprijaznili smo se z dejstvom, da je edina nespremenljiva stvar nespremenljivost. Zato smo ponosni, kadar nam stranke dajo na znanje, da nimamo določenega stila, temveč stil, ki se neprestano spreminja.

Potovanja po celem svetu so nas vodila k nekajletnem nabiranju izkušenj in hkrati k vzdrževanju zdravega ravnovesja med funkcionalnostjo in vizualnim vplivom našega dela.

Mednarodno sodelovanje z velikimi podjetji nam je omogočilo, da smo se aktivno naučili veliko tujih jezikov in si pridobili poštene in zanesljive partnerje, katerim še dandanes prav radi priskočimo na pomoč. Ko smo prišli do zaključka, da je naša sposobnost “močnejša, kot kadarkoli prej”, smo uradno registrirali podjetje in s tem še bolj sprožili našo ustvarjalnost.

O naši zanesljivosti in kvaliteti pričajo tudi številne naše stranke tako po Sloveniji,
kot tudi drugod. Naše reference se razprostirajo od Italije, mimo Slovenije, čez Hrvaško in Srbijo, vse do Turčije. Zaupajo nam:

zaupajonam2
Izdelava spletnih strani TOUCHSTUDIO