Je tudi vaša spletna stran (pre)počasna? Ker počasna spletna stran resno škoduje poslu, smo tokrat za vas pripravili nagradno igro, ki poteka od 10.05.2016 do vključno 19.05.2016. Udeleženci nagradne igre se bodo potegovali za glavno nagrado optimiziranega gostovanja z 99,9% zanesljivostjo strežnikov.  Strežniki se nahajajo v Sloveniji, optimizirano gostovanje pa je primerno za manjše spletne trgovine, nezahtevne in srednje velike spletne strani,uporabnike, ki so začetniki na področju spletnih strani ter uporabnike, ki potrebujejo strežniški prostor za e-pošto.

Kaj pomeni optimizirano gostovanje?

Optimizirano gostovanje pomeni optimalno najboljšo obliko gostovanja, sestavljeno iz zmogljive strojne in optimizirane programske opreme.

Zakaj potrebujem optimizirano gostovanje?

Zato, ker Google počasne spletne strani kaznuje z nižjo uvrstitvijo za iskalne poizvedbe. To pomeni, da če je vaša spletna stran počasna jo lahko Google kaznuje tako, da jo med rezultati prikaže šele na 9.,10. ali celo 50.strani.

Dokazano je, da je hitrost delovanja spletne trgovine zelo močno povezana s številom oddanih naročil. Po najnovejših podatkih lahko pričakujete povečanje spletne prodaje za kar 10%, seveda v primeru, če se bo spletna stran vašim obiskovalcem na zaslonu prikazala že samo sekundo hitreje.

Nagradna igra: Optimizirano gostovanje
Zato sodelujte v nagradni igri in morda boste prav vi TISTI, ki bo svojo spletno stran prenesel na OPTIMIZIRANO GOSTOVANJE z hitrim SSD okoljem, ki je dokazana osnova za hitro spletno stran. Izžrebanec bo prejel nagrado in sicer Brezplačno optimizirano gostovanje za obdobje enega leta (1 spletna stran, 500MB prostora, 1 MySQL baza, neomejeno: e-poštni predali, ftp računi, parkirane domene in spletni promet, zaščite: WAF, Anti-virus in Anti-SPAM). Izžrebanec pa bo upravičen tudi do brezplačne namestitve 1 aplikacije (kot so: WordPress, Magento, PrestaShop, Drupal, Opencart, Joomla!)

Vse kar morate storiti je, da nas všečkate na naši Facebook strani!

Posameznik pa lahko sodeluje tudi tako, da spodaj objavi spletni naslov, za katerega želi optimizirano gostovanje. Za dodatne informacije nam pišite na: info@touchstudio.si

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!