V današnjem svetu, kjer smo vsi povezani preko spleta in je vse oddaljeno le en klik stran, se novice širijo hitreje kot požar. Še toliko bolj se širijo slabe novice. Zato moramo poskrbeti, da bodo obiskovalci naše splene trgovine zadovoljni, ker le tako lahko dobite dobra mnenja in ocene. Na tej povezavi si lahko ogledate naše članke, ki vam bodo pomagali doseči boljšo prodajo in zadovoljne kupce. V nadaljevanju pam vam bomo opisali, kako upravljati z nastavitvami mnenj in ocen v vaši Opencart spletni trgovini.

Mnenja in ocene

Menja o izdelku si obiskovalci vaše spletne strani, lahko ogledajo in tudi podajo na strani izdelka. Stranka lahko izpolni obrazec za oddajo mnenja in ga predloži, da ga administrator odobri za objavo na spletni strani.

V nadzorni plošči administrator vidi, koliko mnenj o izdelku čaka na odobritev. Da bo odobrili ta mnenja, morate iti na Katalog > Mnenja in ocene, izberete mnenje in klinete “Uredi”. Opencart vam bo v ločenih poljih prikazal avtorja, izdelke in mnenje. Ko nastavite “Status” na omogočeno, bo mnenje, na strani izdelka, postalo javno vidno vsem obiskovalcem vaše spletne trgovine.

mnenja in ocene opencart touchstudio 1

Ne priporočamo vam urejanja uporabnikovega mnenja, čeprav lahko to storite. Namen mnenj in ocen je, da dobite odzive kupcev na določen izdelek, ter olajšate drugim strankam, da lažje opravijo informativen in kakovosten nakup. Če želite v celoti onemogočiti mnenja, pojdite v Sistem > Nastavitve, označite trgovino in kliknete na gumb “Uredi”. Po kliku boste preusmerjeni v “Nastavitve” in tukaj boste kliknili na zavihek “Možnosti” in navigirali do “Mnenja in ocene”. Sedaj imate na voljo tri različne možnosti: “Dovoli ocene”, “Dovoli ocene gostom” in “E-poštno opozorilo o novi oceni”. Vsako možnost lahko nastavite neodvisno od ostalih dveh, na voljo pa imate samo “Da” ali “Ne”.

Kako izgleda ocena uporabnika si lahko ogledate na sliki spodaj. Vsako mnenje postane javno vidno na strani izdelka, po potrditvi s strani administratorja. Opencart beleži povprečno oceno izdelka, ki je prikazana s največ petimi zvezdicami in se nahaja pod možnostmi izdelka.

mnenja in ocene opencart touchstudio 2

Vam je bil članek v pomoč? Delite ga z ostalimi… Potrebujete dodatno pomoč? Ostale vodnike po nastavitvah si lahko ogledate tukaj. Nudimo vam tudi izdelavo spletne trgovine za samo 299 EUR.

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!