Spodaj vam bomo razkrili kako BREZPLAČNO prijaviti podjetje na Google-u. Veliko podjetij oziroma samostojnih podjetnikov še vedno plačuje storitve, katere bi lahko dejansko opravili sami. Res je, da nekateri takšna dela prepustijo drugim v zameno za plačilo, ker preprosto nimajo časa tega opraviti sami ali se nočejo ubadati s takšnimi težavami. Vendar obstajajo tudi takšni, ki bi radi to opravili sami.

Ta članek je namenjen slednjim. Ta članek je namenjen ljudem, ki se želijo naučiti nekaj novega in pri tem celo PRIHRANITI. Zato bomo sedaj združili prijetno s koristnim in vam pokazali kako prijaviti vaše podjetje na Google-u:

1. Kliknite na povezavo PRIJAVA NA GOOGLE PODJETJE in se tam prijavite z obstoječim računom oziroma ustvarite novega.

Google podjetje

2. Ko kliknete na “Prijavite se” ali “Predstavite se Google-u” boste prišli do povezave kjer se boste morali vpisati z vašim Google računom, kot je razvidno iz spodnje slike.

Google PODJETJE

3. Ko se prijavite, boste morali vpisati ime in naslov vašega podjetja oziroma podjetja katerega skrbnik ste vi. Zatem Google preveri ali na tem naslovu že obstaja podjetje s takim imenom.

Google PODJETJE

4. Če še ne obstaja, vas Google “spusti” naprej na stran za urejanje osnovnih podatkov podjetja (ime, naslov in dejavnost podjetja, telefonska številka…) Ko Google preveri, da za vaše podjetje še ni vpisano, vam odpre obrazec katerega morate izpolniti. Pri izpolnjevanju obrazca bodite pazljivi, ker vam bo Google po kliku na Gumb “Naprej”, poslal verifikacijsko kodo na naslov vašega podjetja. Če boste kasneje želeli spreminjati nastavitve, bo Google od vas ponovno zahteval verifikacijsko kodo.

Google PODJETJE

5. Da bi vaše podjetje postalo vidno na Google-u boste morali počakati do 3 tedne, da na vaš naslov prispe pisemska ovojnica, ki bo vsebovala kodo za overjanje. Preostane vam še, da se vpišete v vaš Google račun in vnesete kodo za overjanje. Po overitvi lahko traja do en teden, da vaše podjetje postane javno vidno.

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!