• Moderna, odzivna in prodajno usmerjena rešitev za vaše izdelke

OPENCART: VAŠA POPOLNA SPLETNA TRGOVINA

Naša rešitev Opencart združuje inovativne integracije s ključnimi plačilnimi in logističnimi partnerji. S sinergijo storitev kot so Vasco, Čebelica in LeanPay ter sodelovanjem z DPD in Pošto Slovenije, vaša spletna trgovina postane celovita platforma, pripravljena na zahtevne potrebe sodobnega trga.

Zakaj je izdelava spletnih trgovin OPENCART naša prva izbira?

  • Prilagodljivost in unikatnost: OpenCart omogoča visoko stopnjo prilagoditve, s čimer lahko spletno trgovino prilagodimo specifičnim potrebam vašega podjetja.

  • SEO prijazna platforma: Zasnovan je z mislijo na optimizacijo za iskalnike, kar definitivno pripomore k boljši uvrstitvi.

  • Več-trgovinsko poslovanje: Omogoča upravljanje več trgovin iz ene administrativne plošče (multistore).

  • Številne razširitve za plačila in dostave: Podpira več kot 20 različnih plačilnih vrst ter 15 različnih metod dostave.

  • Stabilna nadgradnja: za različne funkcionlanosti ponuja prepripravljene rešitve z enoletno brezplačno podporo.

  • Večjezična in večvalutna podpora: OpenCart podpira več jezikov in valut, kar je idealno za globalno poslovanje.

  • Centralizirano upravljanje: Zmožnost upravljanja zalog, obdelave naročil in komunikacije s strankami iz enega mesta.

  • Celovita e-commerce rešitev: integracija orodij, kot je Mailchimp, ter ostale napredne funkcije za pošiljanje novičk, spletno oglaševanje in druge marketinške strategije, ki povečujejo prodajo vaših izdelkov.

Pot vaše spletne zgodbe: korak za korakom z nami

Odgovori, ki jih iščete: Pogosta Vprašanja

OpenCart je priljubljena odprtokodna platforma za spletne trgovine, ki je znana po svoji prilagodljivosti, številnih funkcionalnostih in enostavni uporabi. Idealna je za podjetja vseh velikosti zaradi svoje prilagodljivosti in obsežne podpore skupnosti.

Da, OpenCart je zasnovan tako, da podpira trgovine vseh velikosti, od malih do zelo velikih s tisoči izdelkov.

OpenCart podpira številne možnosti plačila, vključno s priljubljenimi plačilnimi prehodi, kot so PayPal, Stripe in Authorize.net. Poleg tega lahko s pomočjo dodatnih razširitev poskrbimo za dodatne metode plačil: Braintree, GoCrypto, Leanpay, plačilo ob povzetju z gotovino, plačilo na prevzemnem mestu ipd.

Absolutno. OpenCart ima široko paleto že razvitih razširitev in vtičnikov, ki omogočajo integracijo z različnimi računovodskimi programi, dostavnimi službami in drugimi tretjimi storitvami.

Da, OpenCart je zasnovan z SEO v mislih. Ponuja funkcije, kot so prilagodljivi URL-ji, meta oznake in sitemape, ki vam pomagajo optimizirati vašo spletno trgovino za iskalnike.

Da, ena od ključnih značilnosti OpenCarta je zmožnost upravljanja več trgovin iz enega centralnega administracijskega panela.

Seveda. OpenCart trgovine so odzivne, kar pomeni, da se samodejno prilagodijo različnim velikostim zaslonov, vključno s tabličnimi računalniki in mobilnimi telefoni.

OpenCart se odlikuje po svoji prilagodljivosti, odprtokodni naravi in obsežni podpori skupnosti. Njegova glavna prednost je v prilagodljivosti in sposobnosti prilagajanja specifičnim potrebam trgovcev.

Medtem ko je nekaj tehničnega znanja koristno, je OpenCart zasnovan tako, da je enostaven za uporabo tudi za tiste brez tehničnega ozadja. Poleg tega ponujamo podporo in usposabljanje za stranke, da jim pomagamo maksimalno izkoristiti svojo trgovino.

5-0
Nekaj tednov do uspeha: Koliko prodaj ste zamudili brez spletne trgovine? Čas je za spremembo!
0
35 izdelanih trgovin letos: Pridružite se hitro rastočemu seznamu podjetij, ki so se odločila za našo kakovost!
0%
96% strank ostane pri nas: Ko enkrat izkusite našo kakovost, boste želeli še več!