Ste pred kratkim ustanovili podjetje? Potem ste gotovo ves čas »na udaru« – ker se je vaša telefonska številka znašla med številkami v poslovnem registru. Vas pogosto kličejo najrazličnejša podjetja, ki vam želijo ponuditi svoje usluge? Ne glede na to, ali ste odprli s.p. ali d.o.o., vam ponujajo računovodstvo, podjetniška izobraževanja, oglaševanje v različnih poslovnih imenikih, izdelavo elaborata glede varnosti pri delu … Marsikatero teh ponudb boste hitro zavrnili kot nepotrebno, ena pa naj vendarle pritegne vašo pozornost: izdelava spletnih strani. Vsako podjetje namreč potrebuje spletno predstavitev, saj mu ta pomaga pri prepoznavnosti na trgu in mu tudi zagotavlja boljše možnosti prodaje.

Izdelava spletnih strani za podjetnike TOUCHSTUDIO

Izdelava spletnih strani ni nujno draga

Večina mikro podjetij potrebuje precej malo, kar se tiče spleta. Izdelava spletnih strani se običajno osredotoča na zgolj nekaj vsebin: predstavitev podjetja, predstavitev izdelkov ali storitev, kontakt, blog z zanimivostmi. To je običajno povsem dovolj, da se primerno predstavimo strankam, ki želijo izvedeti več o nas. In takšna izdelava spletnih strani seveda ne more biti draga – nekaj sto evrov povsem zadošča. Prav tako je potrebno izvajalca vedno povprašati tudi o tem, kaj je vključeno v ceno. Običajno gre namreč zgolj za postavitev strani, torej programsko izvedbo in oblikovanje, ne gre pa pričakovati, da vam bodo priskrbeli tudi besedila, fotografije, pripravili logotip… Za vse to morate poskrbeti ločeno.

Na koga se obrniti za izdelavo strani?

Dokler želite zgolj preprosto stran, se vam ni treba obračati na najboljša slovenska podjetja za izdelavo spletnih strani, ki skrbijo za velike naročnike. Poiščite manjše podjetje z izkušnjami, saj se vam bo to pripravljeno veliko bolj posvetiti in se tudi precej bolj prilagoditi. Ponudnik je lahko tudi samostojni podjetnik, kajti izdelava spletnih strani ne terja velikega tima strokovnjakov. In vsekakor naj velja, da po potrebi raje odštejte sto evrov več.  Spletna stran je namenjena ustvarjanju dobička v vašem podjetju, zato velja izbrati rešitve, ki vodijo prav k temu, pa četudi vas na začetku stanejo nekoliko več.

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!