• Eleganca, funkcionalnost in inovativnost združene v vaš digitalni odtis.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI WORDPRESS

Zavedamo se, da je vsaka spletna stran več kot le WordPress z nekaj dodanimi vtičniki –  je digitalna predstavitev vaše vizije in vrednot. Naša naloga je, da vašo vizijo preoblikujemo v digitalno realnost, ki ne le izstopa, ampak tudi prinaša rezultate.

Z večletnimi izkušnjami, edinstvenim pristopom in neprekinjenim partnerstvom smo tukaj, da vas vodimo skozi digitalno transformacijo.”

Zakaj je izdelava spletnih strani WORDPRESS naša prva izbira?

  • Prilagodljivost in unikatnost: Izgled vaše spletne strani prilagodimo celostni grafični podobi vašega podjetja.

  • Uporabniku prijazno urejanje: Enostavno dodajanje in urejanje vsebine brez potrebe po tehničnem znanju.

  • Medijske funkcionalnosti: Vključuje napredne galerije, video predstavitve in vrtiljake za slikovno in video vsebino.

  • Optimizacija in učinkovitost: Googlu prijazna platforma z možnostjo predpomnjenja za hitrejše nalaganje.

  • Integracija z družbenimi omrežji: Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Youtube, LinkedIn,…

  • Razširljivost: Možnost nadgradnje na spletno trgovino WooCommerce in napredna uporabniška dovoljenja.

  • Varnost: Vključuje AntiSPAM zaščito in druge varnostne ukrepe.

  • Celovite rešitve: Od kontaktnih obrazcev za stranke do povezav z orodji za e-poštni marketing, kot sta Mailchimp in MailerLite.

Pot vaše spletne zgodbe: korak za korakom z nami

Odgovori, ki jih iščete: Pogosta Vprašanja

WordPress je odprtokodna platforma za izdelavo spletnih strani, ki jo poganja PHP in MySQL. Je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin na svetu.

WordPress je fleksibilen, uporabniku prijazen in podpira široko paleto funkcionalnosti. Z njim lahko ustvarimo vse, od preprostih spletnih strani do kompleksnih spletnih trgovin.

Da, WordPress je varen, vendar je njegova varnost odvisna tudi od rednih posodobitev, uporabe kakovostnih vtičnikov in pravilne konfiguracije. Za varnost vaše spletne strani bomo vedno poskrbeli!

Seveda! WordPress je zelo prilagodljiv in omogoča širjenje spletne strani z dodajanjem novih funkcionalnosti, vtičnikov ali nenazadnje tudi prehod na večje strežniške zmogljivosti.

Ne nujno. WordPress je zasnovan tako, da je uporabniku prijazen. Pri nas vam zagotovimo tudi uvajanje, da se boste počutili udobno pri upravljanju vaše nove spletne strani.

Priporočamo redne posodobitve, da zagotovite varnost in učinkovitost vaše spletne strani. Posodobitve se običajno izdajajo za odpravo napak, varnostne posodobitve in dodajanje novih funkcionalnosti. V kolikor se s tem ne želite ubadati, lahko za posodobitve poskrbimo mi!

Da! Z uporabo vtičnika, kot je WooCommerce, lahko WordPress spremenite v močno spletno trgovino, ki podpira različne načine plačila, upravljanje zalog in še več.

Seveda. Ekipa Touchstudio vam lahko pomaga pri migraciji vaše obstoječe spletne strani na WordPress platformo brez izgube podatkov ali funkcionalnosti.

Da, ponujamo storitve SEO optimizacije in lahko vašo WordPress spletno stran prilagodimo tako, da bo bolje uvrščena med rezultati iskanja na Google Slovenija.

5-0
Nekaj tednov do uspeha: Koliko prodaj ste zamudili brez spletne strani? Čas je za spremembo!
0
40 izdelanih strani letos: Pridružite se hitro rastočemu seznamu podjetij, ki so se odločila za našo kakovost!
0%
96% strank ostane pri nas: Ko enkrat izkusite našo kakovost, boste želeli še več!