Izdelava UČINKOVITIH spletnih strani

  • Analiza konkurenčne prisotnosti

  • Unikaten grafični dizajn

  • Vašim kupcem prilagojena vsebina

  • Kvalitetna izdelava hitre spletne strani

  • Vzdrževanje spletne strani le po potrebi

  • SEO Optimizacija in oglaševanje

Že več kot pet let nudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno izdelave spletnih strani, zato nam mnogi pravijo, da smo št. 1 v Sloveniji. Zavedamo se, da izdelava spletnih strani enostavno ni dovolj, zato vam nudimo mogočne rešitve in inovativna spletna orodja. Z njimi dosegamo neomejene unikatne dizajne spletnih strani, ki se prilagajajo tako mobilnim telefonom, kot tabličnim računalnikom.

izdelava spletnih strani mnenje strank

Poleg izdelave spletne strani dobimo tudi svetovanje in se veliko lažje odločimo za tiste ključne spremembe, ki pripomorejo k boljši spletni strani.

Vesna, Zdrava prehrana

Z idejno zasnovo spletne strani so presegli vsa naša pričakovanja. Ko je bila stran izdelana le v nekaj dneh, nisva mogla verjeti. Priporočava!

Janja, Dentalni studio
oblikovanje powerpoint predstavitve

V desetih letih spletne prisotnosti sem se naučil eno stvar: Dokler sodeluješ s tistimi, ki so dobri v svojem poslu, ne boš imel težav. Hvala TOUCHSTUDIO!

Fedja, Finančni direktor, Naložbe & Skladi

Po nekaj letih testiranja potencialnih programerjev, sem končno naletel na nekoga, ki ve kaj dela. Vse dobro!

Dejan, CEO, Mrežni marketing

Se želite pogovoriti o vašem projektu?

Pokličite nas, prijazni smo – 031 396 041

Pridružite se številnim strankam, ki pravijo, da jih je naša izdelava spletnih strani prijetno presenetila!

Zavedamo se, da izdelava spletnih strani ni dovolj. Zato smo več, kot le nekdo, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani. Smo vaši zavezniki, ki vas podpirajo tudi, ko je spletna stran končana.

Vas in vaše storitve pred samim začetkom projekta postavimo na prvo mesto! Le tako vam namreč lahko svetujemo kakšen koncept spletne strani je za vas idealen. Pomembno je, da z dobro izdelano spletno stranjo in minimalnim trudom, sebe ali svoje podjetje lahko popeljete na profesionalni nivo.

Naša izdelava spletnih strani omogoča enostavne in učinkovite rešitve za učinkovito predstavitev podjetja na spletu. Razumemo, da vsaka unikatna spletna stran zahteva drugačne rešitve. Preberite si podrobne informacije o naših spletnih storitvah:

IZDELAVA SPLETNE STRANI
IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

Kljub temu, da vam bomo spletno stran izdelali glede na vaše potrebe, vam tudi po končani izdelavi spletnih strani vedno pustimo toliko prostora, da tudi sami izrazite vašo kreativnost. Naučimo vas kako upravljati s spletno stranjo in vam na ta način omogočimo, da spletno stran vdržujete sami.

ŽELITE NEOBVEZUJOČO PONUDBO?