WooCommerce je ena od bolj priljubljenih platform za spletne trgovine, ki vam omogoča kontrolo nad prodajo vseh, ampak prav vseh izdelkov. Ustvarjena je za integracijo z WordPress spletnimi stranmi. Pokriva tudi precej različnih vrst plačila, kot so Paypal, kreditne kartice, po povzetju, po predračunu, PayFast in amazon payments in še nekaj drugih vrst plačila. Za tiste, ki to potrebujejo pa smo pripravili tudi modul za plačilo z debetnimi (plačilnimi) karticami, kot je naprimer BA Maestro Card.

Tukaj je le nekaj razlogov, zakaj izbrati WooCommerce:

– Izboljšana izkušnja za lastnike trgovin
– Kompatibilna z WordPress platformo
– Prednastavljeni plačilni moduli
– Možnost različnih valut
– Samodejni izračun DDV-ja
– Upravljanje z DDV (več vrst davka)
– Enostavno upravljanje z izdelki
– Vodenje inventure
– Izračun različnih vrst dostave
– Optimizirana za iskalnike
– Možnost kupona, popustov, partnerskega programa in še mnogo mnogo več.

Komu priporočamo WooCommerce?

WooCommerce priporočamo tistim, ki bodisi že imajo WordPress spletno stran z urejevalnikom vsebine in sedaj potrebujejo le nadgradnjo v spletno trgovino. WooCommerce spletna trgovina je namenjena predvsem tistim, ki imajo v prodaji manjše število izdelkov in želijo v ospredje postaviti ostale dejavnosti in storitve podjetja kot naprimer članki na blog-u.

Izdelava spletne trgovine WooCommerce zna biti precej zahtevna, kadar želite le nadgraditi svojo obstoječo temo vaše WordPress spletne strani. Zakaj? Ker se pogosto dogaja, da obstoječe teme tega vtičnika ne podpirajo, zato je potrebno spremeniti celotno temo vaše spletne strani in/ali posodobiti vašo obstoječo spletno stran. Celotna nadgradnja WordPress spletne strani v WooCommerce znaša 239 EUR  in lahko traja od 4-15 dni, odvisno od sprememb, ki jih je potrebno opraviti na vaši obstoječi spletni strani.

Potrebujete dodatne informacije? Pokličite nas na 031 396 041 ali nam pišite na info@touchstudio.si. Potrebujete dodatno pomoč? Vodnike po nastavitvah si lahko ogledate tukaj. Nudimo vam tudi izdelavo spletne trgovine  Opencart za samo 299 EUR.

Ste morda iskali izdelavo spletne trgovine Opencart?

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!