Tudi izdelava poceni spletne strani zahteva svoje načrtovanje in dobro organizacijo. Predstavitev je najpomembnejša faza, pri kateri se boste prepričali ali smo zanesljivi partner, mi pa bomo izvedeli več o vaši dejavnosti in tako spoznali osnovni namen vaše bodoče spletne strani. Naša ponudba zajema izdelavo ciljne strani (landing page), izdelavo spletne trgovine in izdelavo spletne strani s samostojnim urejanjem. Seveda pa vam nudimo tudi vse vrste prenove spletnih strani ter analizo in izboljšanje uporabniške izkušnje.

Ob podrobnejši analizi je na nas da vam pripravimo ponudbo za storitev, ki jo želite. Trudimo se pripraviti konkretno ponudbo v roku 1 ure od prejema povpraševanja. Če ste z našo ponudbo zadovljni, jo potrdite s plačilom 30% avansa. S potrditvijo ponudbe za izdelavo spletne strani se naše delo lahko prične.

1. KORAK: Načrtovanje spletne strani

Načrtovanje spletne strani

Po definiciji vsebine in funkcionalnosti spletne strani ter nenezadnje osnovnih smernicah o željeni obliki le-te, pričnemo z ustvarjanjem predlog, katere dopolnjujemo vse do končne potrditve z vaše strani.

 

2. KORAK: Izdelava spletne strani

Načrtovanje spletne strani

Ta korak uvrščamo med najbolj intenzivno stopnjo komunikacije, saj načeloma vedno obstajajo vprašanja, nejasnosti in predlogi z obeh strani. Skozi cel proces izdelave vas bomo vodili mi, vi pa nas boste usmerili s pripravljenim gradivom.

 

3.KORAK: Testiranje izdelane spletne strani

Testiranje izdelane spletne strani

Celotno vsebino nove spletne strani postavimo na nevtralen link, jo testiramo, preverimo funkcionalnost in odpravimo napake.

 

5. KORAK: Postavitev spletne strani

Postavitev spletne strani

Ko se prepričate, da je vaša novo spletna stran res takšna kot ste pričakovali in si želeli, jo objavimo na ustrezni domeni in tako postanete del internetnega sveta!

 

 

Načrtovanje spletne strani ima pri nas poseben pomen. Vaš uspeh namreč lahko dosežemo le, če vas dobro spoznamo. Šele, ko smo dodobra seznanjeni z vašimi storitvami ali izdelki se lahko usmerimo v načrtovanje spletne strani. V nobenem primeru pa načrtovanje spletne strani ne zanemari vaših želja in potreb.

Do danes nam je zaupalo že mnogo ljudi, zato vas vabimo, da si ogledate tudi naše reference, cenik storitev in vodnik spletnih strani.

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!