Dobro se zavedamo, kakšne stroške si lahko nakopljemo ob začetku poslovne poti. Denar nam kar beži iz rok, ko pride čas za predstavitev novega podjetja. Zato smo za vas ustvarili nov paket izdelave spletnih strani, ki poleg same spletne strani zajema tudi registracijo domene in gostovanja za eno leto. Predstavljamo vam EXPRESS spletno stran.

EXPRESS spletna stran je lahko vaša v samo 3-eh korakih:

  1. Odločite se, kakšno spletno stran bi želeli imeti. Želite spletno trgovino Opencart, Magento, Drupal ali Prestashop oziroma le spletno stran z možnostjo samostojnega urejanja kot sta WordPress ali Joomla?
  2. Ime spletne strani oz. domena. Tako, odločili ste se kakšno spletno stran želite imeti, potem je čas, da svoji novi spletni strani določite tudi naslov. Ta naslov bomo uporabili kot ime domene. Kljub temu, da je danes že možno naročiti domeno, ki vsebuje šumnike in posebne znake, vam le to odsvetujemo.
  3. Naročilo izdelava spletne strani Express. Preostane vam le še zadnji korak in to je seveda naročilo izdelave spletne strani EXPRESS. Ob oddaji vašega naročila bomo poskrbeli za utrezno gostovanje (prostor) spletne strani. In ne skrbite; vaša spletna stran bo gostovala na hitrih SSD strežnikih, ki se nahajajo v Sloveniji.

Pogosta vprašanja o izdelavi spletnih strani EXPRESS

Ali bo spletna stran optimizirana? Že samo gostovanje je optimizirano za popolno delovanje in brezhibno odpiranje prednastavljenih strani, kot so Joomla, Opencart, Prestashop, Drupal, Magento in WordPress. Aplikacije same pa nudijo vtičnike oziroma podpirajo enostavno on-site optimizacijo spletne strani. Več o optimizaciji spletnih strani >>

Ali spletna stran potrebuje vzdrževanje? Odvisno za katero platformo se boste odločili. Nekatere potrebujejo več posodobitev, kot druge. Ampak z nami ste na varnem! Vsa vdrževalna dela boste lahko opravljali sami.

Kaj lahko pričakujem ob naročilu izdelave spletne strani EXPRESS?

  • Hitro odzivnost
  • Online podporo
  • Varne in zanesljive strežnike
  • Takojšnjo registracijo domene
  • Podporo za ON-SITE optimizacijo spletne strani
  • Namestitev in aktivacijo spletne aplikacije (Opencart, Prestashop, Magento, Drupal, WordPress, Joomla)
  • Možnost uporabe številnih brezplačnih tem in vtičnikov, brez doplačila.

Ali lahko namestim temo po želji? Seveda, mi vam namestimo spletno aplikacijo, ki jo kadarkoli lahko nadgradite z novo temo ali vtičniki.

Pokličite nas za več informacij (031 396 041).

Želiš Deliti Ta Članek? Izberi Svojo Platformo!